jueves, 23 de julio de 2015

TOT PER EL POBLE PERÒ SENSE EL POBLE

L’associació de veïns de Can Carreres protesta per la desatenció del barri per part del nostre Ajuntament

Com alguns martorellencs sabran, la Junta de la A.A.V.V. de Can Carreras, en representació dels drets del barri i dels seus veïns, s'ha vist recentment obligada a fer una sèrie d'actuacions, entre elles una recollida de signatures, com a acte de protesta per la desatenció a la qual han sigut condemnats per part dels anteriors governs i en especial, el de la posterior legislatura de CIU. 
La seva lluita per tal de fer-se sentir va començar en 2009 quan van redactar una instància per a concertar una reunió amb l'equip de govern d'aquell moment, però aquesta idea va acabar caient en l'oblit degut a les negatives del consistori municipal. Tot i això, els veïns de Can Carreras no es van rendir i en 2011, 2012 i 2014 ho van tornar a intentar a través d'altres comunicats. 
Desgraciadament, els resultats van ser els mateixos, semblava que l'ajuntament no li interessaven els problemes i les propostes que exposaven aquests ciutadans. Tot i que havien redactat una llista enumerant els diversos desperfectes i situacions conflictives que estaven patint, no van rebre cap resposta o solució. 
La desatenció envers al seu barri es va fer encara més evident quan les “meravelloses” reformes públiques dels últims anys, amb les quals alguns regidors s'omplen la boca orgullosos, van passar de llarg per a ells.
Per això, a principis de 2015 van començar una recollida de signatures que van decidir aturar a causa de les eleccions municipals i que ara han fet arribar al nou equip de govern per si es decideixen, d'una vegada per totes, a tenir en compte a Can Carreres i per tant, que realitzin les accions pertinents per a que es materialitzi el barri digne que qualsevol martorellenc es mereix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario