sábado, 12 de septiembre de 2015

350 acudits per a convers (Resposta al Eduardo Inda martorellenc)

Fa uns dies es va publicar aquest no-article:

El no-article de Andreu González (nº11 de la llista municipal de CIU 2015)

I ja que no deixen comentar a la web, ho possem per aquí. 

Resposta a un article del Eduardo Inda o Paco Marhuenda martorellenc:

Estaria bé un: «350 acudits per a convers». Per què la manera de defensar les polítiques de Convergència es per riure. Clar, estant també en un mitjà municipal (L'Informador) on rebeu 25.000 euros/any per fer el panfleto publicitari a CIU (ara CDC), s'entenen millor les postures. Parles, de manera indirecta, dels votants/integrants de CSQEP dient que prefereixen seguir sent una comunitat autònoma de règim comú d’una monarquia vetusta que va llegar el franquisme. 

Cal recordar qui van ser els principals moviments que es van oposar al franquisme, lluitant contra ell i inclòs perdent la vida? On era la burgesia catalana conservadora en aquell moment? Així que això d'intentar relacionar CSQEP amb el franquisme... no l'has encertada molt. Un apunt interesant: el pare d'un dels alcaldes de Martorell va ser regidor durant la dictadura franquista. I no és pas votant de CSQEP.

A CSQEP volem decidir; un simple referèndum: on el vot d'un ciutadà de barcelona, valgui el mateix que el que viu a Lleida i Girona. Si surt Sí a la independència: endavant.

Per situar Podemos utilitzes l'argument «al Parlament Europeu comparteix grup amb IU», bé, recordem doncs que, apart de que Podemos i IU son les úniques forces espanyoles que reconeixen el dret a la autoderminació dels pobles, Convergència comparteix grup amb Ciutadans. Vaja, vaja.Tret del temà nacional, més del mateix. 

Sincerament, ni m'imagino una Catalunya lliure amb les polítiques neoliberals de CDC, ni la vull. No vull una terra on s'aplica el Consorci Sanitari de Lleida, on tenim una reforma laboral salvatge que CIU va recolzar, on el model de país és el de BCN World (putes, drogues i casinos), on la corrupció està instaurada en el principal partit (CDC), on CDC està a favor del TTIP (aaah, aquí que no votin els ciutadans eh, veu votar en contra del referèndum) i on ja que menciones a Gandhi, principal impulsor de la resistència pacífica, CiU va apallissar brutalment, al cap de tot Felip Puig, als manifestants del 15M a Barcelona que demanaven democràcia. 

Així que la democràcia, a ratos sí, a Ratos no.



Víctor Ruiz

No hay comentarios:

Publicar un comentario