miércoles, 21 de octubre de 2015

Indignació pel ple del dia 19

L'alcade de Martorell i el seu equip de govern (CIU+ERC) en el PLE del dia 19 d'octubre van votar en contra de la presentació amb caràcter d'urgència de les dues mocions presentades per l'oposició, SOM MARTORELL, PSC i MOVEM MARTORELL, en suport a les retallades de TREBALLADORS dels Centres d'Atenció Primària del Baix Llobregat i de la lluita de la TALIDOMIDA a nivel nacional. 

Sembla ser que els treballadors de la sanitat pública els interessen ben poc, al més pur estil CIU, i continuen amb la línia de desmantellar la sanitat pública a Catalunya. 

La Generalitat ha comunicat a diversos centres d'atenció primària que a partir del dia 1 d'octubre no renovarà cap dels contractes de personal eventual. Tot i que altres ajuntaments de la comarca, Sant Boi, Cornellà, Sant Joan Despí, Viladecans, Gavà, Sant Feliu, Esplugues, Sant Just i el Prat han mostrar el seu "absolut rebuig a aquesta nova supressió de personal que afectaria a uns 30 treballadors, el nostre ajuntament no CONSIDERA URGENT el rebuig a aquestes mesures.

No hay comentarios:

Publicar un comentario